Anmälan

Vi rekommenderar att du läser nedanstående information innan du fyller i din anmälan.

Deltagaravgift: 2600 kr

Priset är i svenska kronor exkl moms. Moms 25% läggs på före betalning. Deltagaravgiften inkluderar: deltagande i konferensen med fika, lunch och mingel.

Konferensen avslutas med minglet i utställningsområdet där en delikatesstallrik med ett glas vin/öl/alkoholfritt kommer att serveras.

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras via Akademikonferens.

  • Vi använder NETS betalningstjänst för säkra Internetbetalningar med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (Mastercard SecureCode eller Verified by Visa). Vi accepterar endast Mastercard och Visa.
  • Fakturan skickas som e-faktura till företaget/institutionen, om det inte fungerar skickas den till deltagarens angivna e-post adress.
    OBS! Var noga med att ange ev. referens, GLN-kod, kostnadsställe osv i din anmälan för att undvika försening av betalning.

 

Bekräftelse på anmälan

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post inom en vecka efter att du anmält dig.

 

Avbokningsvillkor och byte av deltagare

Allmänna avbokningsvillkor

Eventuell avbokning av deltagande i konferensen görs via e-post till vikanforskning@akademikonferens.se. Vid avbokning senast den 1 juli 2020, återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr. Vid avbokning efter den 1 juli 2020 sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas.

Vid eventuell fortsatt Covid-19 spridning

Vi följer noga rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och kommer att göra vårt bästa för att säkerställa att den nationella konferensen 2020 för forskningssjuksköterskor och forskningsstödjande personal hålls som planerat. Vi förbehåller oss dock rätten att kunna ställa in konferensen beroende på händelseutvecklingen.

Om konferensen ställs in kommer vi att erbjuda återbetalning av deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 250 kr. Vi kommer däremot inte att täcka kostnader för varken bokat boende eller bokade resor.

Om konferensen hålls som planerat, är det de allmänna avbokningsvillkoren som gäller. Dvs. vid avbokning av deltagande senast den 1 juli 2020, återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr. Vid avbokning efter den 1 juli 2020 sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas

Byte av deltagare

Om du inte har möjlighet att delta själv kan du överlåta din plats till någon kollega inom samma organisation utan avgift. Vi ber dig att kontakta Akademikonferens på vikanforskning@akademikonferens.se om detta blir aktuellt.

 

Kontaktuppgifter och frågor

För frågor om anmälan och betalning, kontakta Akademikonferens: vikanforskning@akademikonferens.se

Kontakt

Akademikonferens
 

Viktiga datum

1 juli
Sista dagen för anmälan till rabatterad avgift.

10 september 
Deadline för att boka hotellrum till konferenspriser på Best Western Hotel Svava och Park Inn by Radisson Uppsala.

5 oktober
Deadline för att boka hotellrum till konferenspriser på CityStay Uppsala.

 

Konferensen arrangeras av Forskning- och utbildningsavdelningen, Akademiska sjukhuset

 

 

Foto på förstasidan: Johan Alp