Information om konferens 2021

NYTT DATUM: 18 november 2021

Coor Konferens Hubben, Uppsala Science Park 

Pga den pågående pandemin planerar vi årets evenemang som en hybrid konferens. Vi hoppas att vi får välkomna många deltagare i Uppsala men vi planerar även in möjligheten att ställa om till en helt digital konferens. För att förbättra upplevelsen för digitala deltagare kommer vi att sända live från hörsalen och utställningsområdet, med kortare intervjuer av sponsorer och deltagare.

 

 

Välkommen till den första nationella konferensen för forskningssjuksköterskor och forskningsstödjande personal 18 november 2021!

Vi vill med det här årliga arrangemanget tillgodose behovet vi sett i vårt arbete som samordnare för FOSA nätverket, forskningssjuksköterskor på Akademiska sjukhuset. Även utvärderingen efter den regionala konferensen 2019, visade att deltagarna uppskattade tillfället att samverka, utbytet med kollegor och möjlighet till kunskapshöjning för att möta framtidens utmaningar. Vi utvidgar nu från regionalt till nationellt.

Vårt fokus 2021 blir kompetemsutveckling, patientinflytande och multiprofessionell samverkan i kliniska prövningar. Årets keynote speakers från USA och UK ge oss en inblick i hur forskningsstödjande personal jobbar internationellt.

 

Kontakt

Konferenssekretariat:

Sabine Lindén, sabine.linden@akademiska.se 
Veronica Pettersson, veronica.pettersson@akademiska.se

Viktiga datum

 

 

Konferensen arrangeras av

Forskning- och utbildningsavdelningen, Akademiska sjukhuset